Bijgewerkt op: 16-07-2021

DISCLAIMER

Al het onderstaande is van toepassing op de website die jij op dit moment bekijkt (www.DiscoverThailand.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Wij spannen ons in om de inhoud van de site zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

www.DiscoverThailand.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen en/of te wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

www.DiscoverThailand.nl is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.

Voor op de site opgenomen (affiliate) links en/of verwijzingen naar websites of diensten van derden kan www.DiscoverThailand.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

AUTEURSRECHTEN

Alle inhoud op deze website is eigendom van www.DiscoverThailand.nl. De inhoud is door ons geschreven. Elke vorm van her publicatie van (een deel van) de inhoud van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.DiscoverThailand.nl is nadrukkelijk verboden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij via info@DiscoverThailand.nl

Het misbruiken of gebruiken van onze teksten en/of foto’s is wettelijk niet toegestaan en er zullen stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

PROCLAIMER

www.DiscoverThailand.nl is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Klopt er iets niet op deze website of werkt deze niet naar behoren? Laat het ons alstublieft weten door een e-mail te sturen naar info@DiscoverThailand.nl